Stora utskrifter

Här kan du få inspiration till marknadsföringsmaterial från fotografi till utskrift i storformat. Vissa fotograferar både i studio och på plats hos kund, retuscherar och bearbetar bilderna digitalt, samt skriver ut på avancerade skrivare som garanterar lång livslängd.

När man skall handla rollups till företaget har man alla möjligheter att få en produkt som anpassats helt efter de behov man kan tänkas ha. Många gånger utgår man ifrån att en rollup ser ut på ett visst sätt och att det inte finns någon större skillnad mellan de olika alternativen, men detta är verkligen inte korrekt. För länge sedan kanske dessa artiklar såg ut på ett visst sätt utan någon större variation annat än det budskap man förmedlade. Nu kan man välja bland material, funktioner, storlekar och belysning. För den som vill ha en stor uppsättning varor kan det ofta gå att få riktigt bra priser, men det är vanligare att man satsar på ett mindre antal av varje storlek.

De största varianter som finns till försäljning är omkring 1,5 x 2,1 meter! Oavsett i vilket sammanhang man vill använda dessa, kan man räkna med att dra till sig blickar. Om inte annat för att formen och storleken på dessa marknadsföringsmaterial vida överstiger de flesta konkurrenter som finns i närheten. För den med behov av smidigare lösningar att ha på bord eller i receptioner finns mindre alternativ som har en storlek i stil med ett vanligt pappersark (A4). Vad man nu än kan tänkas vara i behov av varierar givetvis men det är lika viktigt med budskap och design oavsett vad för typ av rollup man använder. Tänk på vad du skulle kunna åstadkomma genom möjlighet att använda dig av snyggt och välformulerat marknadsföringsmaterial! Kanske är detta någonting som kommer att bidra till ökad försäljning och som dessutom kommer att sätta ert namn i minnet på de som besöker det event där ni hyr in er.

Om man skall ha sina skyltar utomhus kommer allting i nytt ljus. Man behöver då inte bara tänka på att det hela skall stå stabilt, utan man behöver också anpassa det material man använder sig av. Många gånger kan det bli mycket stor belastning på en rollup som finns i det fria och genom att använda sig av vattenavvisande material och robusta lösningar, kan man få det hela att hålla lika bra som om man hade varit inomhus.

Utskrifterna kan ske på semimatt fotopapper, canvas, akvarell Fine Art, vinyl, tapet m.m. samt naturligtvis rollupväv. 

 

 

Välkommen!

Denna  webbplats behandlar ämnen som främst är relaterade till Rollups men även andra ämnen som har anknytning till reklam och marknadsföring.