Så kan en redovisningsbyrå i Stockholm hjälpa dig med enskild firma

Att anlita en redovisningsbyrå i Stockholm är inte ett krav för dig som har enskild firma. Men det kommer göra ditt ekonomiska liv både säkrare och enklare.

Du som funderar på att starta eget företag bör genast ta kontakt med en seriös redovisningsbyrå i Stockholm. Det är nämligen en hel del papper och skatter att hålla reda på när du ska bokföra. Det gäller även dig som tänker bedriva verksamheten som enskild firma.

Som enskild företagare får du full tillgång även till oskattade pengar. Då har du den uppgift som din tidigare arbetsgivare hade: att betala in alla skatter och sociala avgifter till Skatteverket. Din redovisningsbyrå kommer råda dig att sätta upp ett separat företagskonto för din enskilda firma, så du inte blandar ihop dina privata, skattade pengar med de pengar som ännu inte skattats för.

En redovisningsbyrå i Stockholm kan hjälpa dig med precis det du behöver

Hur mycket av ditt företags räkenskaper som du lägger över på din redovisningsbyrå i Stockholm kan du själv avgöra. Vissa företagare bokför själva, men låter redovisningsbyrån göra deklarationen. Andra lämnar in osorterade kvitton i en skokartong.

Bara du kommer överens med redovisningsbyrån om formerna för ert samarbete kan det mesta lösa sig. Tänk på att det kommer ta mer tid för revisorn att sortera din skokartong, än om du förberett en del själv. Och alltså kosta dig mer pengar. Men förutom det är alltså det viktigaste att du inte blandar ihop vilka pengar som är vilka. Kontakta en redovisningsbyrå via denna sajt: www.redovisningsbyrån.nu

5 May 2022

Välkommen!

Denna  webbplats behandlar ämnen som främst är relaterade till Rollups men även andra ämnen som har anknytning till reklam och marknadsföring.