När företaget syns så finns det

Varje företagare brinner för sin idé och har kanske en vision om att det man säljer, oavsett om det är produkter eller tjänster, är något som varje människa eller företag kommer att behöva.

Det är så självklart eftersom man hittat ett behov som måste mötas. Av samma anledning som man vet att kunden behöver denna typ av företag så vet de också precis var de ska hitta platsen, oavsett om den finns i verkliga livet eller på internet. När man säger det låter det helt befängt förstås. För det skulle innebära att alla människor har ett sjätte sinne, vilket de kanske har. Men man vet ju att det inte är så enkelt.

Så varför vänta?

Det finns flera sätt att skrida till verket och få kunderna att inte bara hitta utan även, utan att de själva visste det, vilja ha den tänkta produkten. Ett sätt är att finnas på internet. Att göra en hemsida och skapa andra sidor som länkar till huvudsidan. En annan lite enklare sak är att skaffa visitkort. När man sedan talar med en potentiell kund så kan man ge dem ett av korten, som givetvis har information om företagets hemsida. Be dem gå in på den för att få en bild av företaget för att sedan ringa upp dem några dagar senare och höra vad de tycker.

Varför är ett visitkort så viktigt?

Ett visitkort ska spegla företaget och ge direkt information om telefonnummer, hemsida och vad företaget gör. När kunden väl har kortet i plånboken är det lätt att när som helst kontakta företaget eller gå in på hemsidan för att hitta information eller boka tid om man nu säljer en tjänst. Det finns sidor på nätet där man kan göra sina egna visitkort billigt. Men vill man ha något som verkligen sticker ut bland de andra visitkorten i plånboken så gör man bäst i att ta hjälp av proffs. De vet vilka typer av design och färger som passar bäst.

Det finns mer än en anledning till att anlita någon. För visst vore det snyggt och skulle se väldigt proffsigt ut om man kunde ha exempelvis block, affischer och broschyrer med samma grafik och tryck? Givetvis innebär det att det blir så mycket mera lättjobbat. Många tryckerier visar gärna sina kunder tacksamhet genom att ge rabatter om man gör större ordrar. Något som kan göra stor skillnad när det kommer till budgetplanering.

14 Jul 2020

Välkommen!

Denna  webbplats behandlar ämnen som främst är relaterade till Rollups men även andra ämnen som har anknytning till reklam och marknadsföring.