Live shopping är det nya svarta

Live shopping är den nya TV-shoppen eller home partyt. En enkel, kul och smidig säljkanal för dig som säljare och en rolig och givande upplevelse för köparna.

Har du hört talas om “live shopping”? Inte det? Då ska du få en snabb genomgång av konceptet här. Live shopping tar TV-shoppen in i tvåtusentalet. Det blir mer som ett home party, fast online. Produkter demonstreras antingen med live streaming eller som en förinspelad film. Under visningen kan kunden enkelt klicka på produkten för att få mer information och beställa.

Med live shopping skapas en unik köpupplevelse för kunden. Det blir en rolig och interaktiv sak att ägna sig åt, både för den som sitter ensam och om man är en liten grupp som samlas. Samtidigt får kunden tillfälle att bekanta sig med de produkter du vill sälja, och lockas naturligtvis att köpa.

Enkelt att starta med Live shopping

Det är riktigt enkelt att komma igång med live shopping. Det är bara att ladda ned en app, logga in via dator och sätta igång med att filma. Naturligtvis blir resultatet bäst om du har förberett dig och har någon slags manus eller åtminstone en bra grund att improvisera kring.

Om man kör med live streaming så är det också bra att vara ett par tre stycken som hjälps åt. En person kan sköta ljud och bild medan en annan står framför kameran och kör sin sälj-grej. En tredje medhjälpare sätts lämpligen på att sköta chatten. Hela grejen blir ny och kul - både för dig som säljer och de som köper. Läs mer om liveshopping på denna sajt: live-shopping.nu

9 Sep 2022

Välkommen!

Denna  webbplats behandlar ämnen som främst är relaterade till Rollups men även andra ämnen som har anknytning till reklam och marknadsföring.