Hej kulturtant – så kan du hyra projektor i Stockholm

Du som vill bli kulturtant bör ha full koll på bra film. Du kan lätt skapa en egen filmklubb, du behöver bara hitta lokal och hyra projektor i Stockholm.

Låt oss få det överstökat med en gång: “Kulturtant” är inte något skällsord. Tvärtom. Damer i åldern 50 år och uppåt är nämligen den ryggrad halva kulturbranschen lutar sig mot. Vilka ser man i publiken på författarsamtal, konstrundor och filmvisningar? Just det, de ärade kulturtanterna.

Du som själv aspirerar på titeln “kulturtant” behöver naturligtvis anstränga dig lite mer än att bara klä dig i den generiska garderob som tillhör denna demografi. För en äkta kulturtant sitter det kulturella intresset betydligt djupare än målarrocken från Marimekko. Ett första steg kan vara att få full koll på kvalitetsfilmens historia.

Hyra projektor för filmklubb i Stockholm

Ett bra sätt att utbilda sig om film och samtidigt utöka sitt sociala nätverk, kan vara att starta en egen filmklubb. Allt du behöver är en bra lokal och rätt utrustning. Du behöver inte göra några större investeringar. Det finns flera aktörer som erbjuder uthyrning av projektor i Stockholm till ett rimligt pris.

Andra attiraljer du behöver inför filmklubbens träffar är naturligtvis en bra film, några flaskor rött vin och en uppsättning salta pinnar. (Om kvaliteten på filmen är mycket hög är det inte popcorn som gäller, utan pinnar.) Skapa gärna en “grupp” på det sociala mediet Facebook med klubbens medlemmar, så kan ni enkelt hålla kontakten mellan visningarna.

16 Nov 2022

Välkommen!

Denna  webbplats behandlar ämnen som främst är relaterade till Rollups men även andra ämnen som har anknytning till reklam och marknadsföring.