Fruktkorg Stockholm - energi på arbetsplatsen

Finns det ett energitapp på ert företag i Stockholm? Det är inte ovanligt att se att personalen tappar energi ju längre dagen flyter på. Något som givetvis också innebär att man gör misstag, missar olika affärer och - helt enkelt - gör ett sämre jobb. Man får lika mycket betalt, men arbetet som genomförs efter lunchen är mycket sämre. Kan man som företag motverka detta? Ett enkelt sätt att lösa delar av problemet är att prenumerera på en fruktkorg i Stockholm.

Fruktkorg i Stockholm? Skulle det verkligen vara lösningen på att personalen på ett företag tappar sin energi under dagen? Givetvis så handlar det inte om hela förklaringen, men det finns ändå all anledning att titta närmare på detta. Hur mår man egentligen efter en tung lunch?

Många blir trötta och det handlar om en trötthet som sitter kvar hela dagen. Det är en förklaring till det nämnda energitapp som många upplever. Genom att beställa en fruktkorg i Stockholm veckovis så finns alltid tillgång till ny energi - och nyttig sådan.

En fruktkorg i Stockholm ger positiva signaler

En fruktkorg i Stockholm ger även andra fördelar. Dels så handlar det om en snygg inredningsdetalj där man ger exempelvis investerare, affärspartners och kunder en bättre bild av den egna verksamheten.

Man visar, genom en fruktkorg i Stockholm, att man är ett företag som månar om sina anställda och som fokuserar på viktiga kärnvärden som hälsa och arbetsmiljö. Utöver detta så blir en fruktkorg också, precis som en blomma, något som ger energi enbart genom att finnas där. Grönt är skönt, eller hur?

En fruktkorg ersätter fikat

Vi påstår inte att en fruktkorg i Stockholm löser problemen, men vi säger definitivt att en sådan - i kombination med rätt ventilation och möjlighet till exempelvis friskvård - utan tvekan kan öka på energin hos de anställda.

Detta samtidigt som den också blir ett riktigt bra substitut till det eviga fikande man ser på arbetsplatser. En bulle byts ut mot ett äpple och genom detta så får man det nyttiga alternativ som många idag väljer bort - av den enkla anledningen att det inte finns tillgängligt att välja.

22 Dec 2023

Välkommen!

Denna  webbplats behandlar ämnen som främst är relaterade till Rollups men även andra ämnen som har anknytning till reklam och marknadsföring.