Digitala trapphustavlor - stora fördelar

Hur ser det ut i ert trapphus - och finns det någon förbättringspotential? I många fall så kan man se att trapphuset i många fastigheter är rörigt och den information som finns uppsatt är svår att navigera sig fram genom.

Vilka bor i huset, vilka företag finns, hur kontaktar jag mina grannar och vilka typer av planerade projekt finns det uppskrivna? En anslagstavla full av en massa lappar. Har vi inte kommit längre än så?

Jo, lyckligtvis har vi det. Genom att investera i digitala trapphustavlor så kan man få ordning och reda och ett avsevärt mycket bättre flöde av information till de som bor i en fastighet. Digitala trapphustavlor kommer även att skapa en mer elegant inredning och bidra till att det viktiga första intrycket av er fastighet blir så bra som bara möjligt.

Investera i digitala trapphustavlor

Det finns många leverantörer av digitala lösningar som skapats för att förenkla och göra livet lättare för både privatpersoner och företag. På gott och ont: det finns nämligen en ganska tydlig skillnad i både pris och kvalitet mellan alla dessa. Vill ni - vilket ni bör - investera i digitala trapphustavlor till er BRF så handlar det om att hitta en pålitligt leverantör som kan erbjuda er en produkt som både är hållbar och enkel att hantera. Givetvis så ska det senare också komma med en gedigen genomgång kring hur man skriver information samt vad man i övrigt bör tänka på.

Kolla runt vilka leverantörer som finns och kontakta så många som möjligt. Priset är viktigt, men kvaliteten och enkelheten i användandet är viktigare. Var även noggrann med referenser. Vilka andra BRF:er har valt denna leverantör och hur nöjda är dessa? Ring alltid och säkerställ detta.

På det stora hela så är digitala trapphustavlor en rejäl investering. De skapar tydlighet, de ger ett snyggare intryck och du kan med lätthet lägga till information som är viktig för de boende i fastigheten - styrelsemöte, protokoll från exempelvis OVK eller information om kommande renoveringar. Därtill kan ni även välja att addera mer lättsmält information om exempelvis väder och allmänna nyheter. Det finns stora möjligheter med digitala trapphustavlor - men det gäller också att välja rätt leverantör. Däri ligger nyckeln.

20 Sep 2022

Välkommen!

Denna  webbplats behandlar ämnen som främst är relaterade till Rollups men även andra ämnen som har anknytning till reklam och marknadsföring.