Betydelsen av rätt fasadskyltar i Stockholm

Passande fasadskyltar är av största vikt för butiker i Stockholms innerstad. Utbudet av butiker är stort och det gäller att sticka ut, att visa att man finns.

Den lantlolla som beger sig till huvudstaden kan lätt känna sig överväldigad. Om man kommer från en by som inte har ett endaste trafikljus och där de flesta små butiker som en gång funnits har slagit igen för länge sedan, så blir intrycken av Stockholms centrum övermäktiga.

Det är liv och rörelse, det är trångt mellan människorna på trottoarer och övergångsställen, det blinkar och piper överallt. Vart ska man rikta sin uppmärksamhet? Vad finns det som man absolut inte får missa?

Fasadskyltar förmedlar ett budskap

I ett sådant läge, och även för de som faktiskt är vana vid stadens ständiga brus, så spelar fasadskyltar en viktig roll. Som butiksinnehavare gäller det att sticka ut, att väcka uppmärksamhet. Och det blir bara svårare och svårare ju större utbudet är och ju fler butiker det finns.

Sparsmakade fasadskyltar kan vara bra och ge det intryck man vill förmedla om butiken vänder sig till de som vill ha klass och elegans. Men det fungerar kanske inte så bra mitt inne i smeten, och det är nog inte heller dit som denna kundgrupp först söker sig. Nej, i mitten av city gäller det att överglänsa alla andra. Att tydligt markera att “här finns vi, här är butiken du inte vill missa”. Rätt fasadskylt är A och O för att ge ett sådant budskap. Skaffa nya fasadskyltar till ditt företag här: www.fasadskyltarstockholm.se

12 Sep 2022

Välkommen!

Denna  webbplats behandlar ämnen som främst är relaterade till Rollups men även andra ämnen som har anknytning till reklam och marknadsföring.