Bäst marknadsföring på mässan

När du varit på mässa har du säkert noterat en hel del intressanta banners visas, men kanske inte tänkt på de tekniska aspekterna av det som gör de fungerar. Rollups är utformade för att vara lätta, lätta att transportera, och kan ändra form efter vad som bäst passar företagets budskap.

En rollup är anpassningsbar och lätt att transportera, eftersom de kan visa mycket stora bilder men blir ganska små när de fälls ihop. Det som gör dem till det bästa alternativet är att de är så mångsidiga och kan justeras för att passa banners i olika storlekar, vilket gör dem ett bra alternativ för företag som deltar i många evenemang och reser runt en del. Vissa kan även justeras för att ta olika former, för en backdropeffekt, eller för en mer iögonfallande effekt.

Det finns även dubbelsidiga banners – ett alternativ som kan vara en idealisk lösning för uppvisning på platser med gångtrafik som närmar sig från olika riktningar. De fungerar också bra i en utställningsö. Samma grafik kan också användas för ett meddelande som är subtilt annorlunda, eller ha en annorlunda design på respektive sida.

För många företag är rollups en mycket bra investering om de deltar i många evenemang under hela året inom ramen för veksamheten. För mindre företag kan det vara ett alternativ att hyra stativ. Oavsett om du hyr eller köper, har gårdagens enkla rollup utvecklats till en mängd alternativ som erbjuder mångsidighet, portabilitet, användarvänlighet och inte minst maximal effekt.

 

12 Nov 2013

Välkommen!

Denna  webbplats behandlar ämnen som främst är relaterade till Rollups men även andra ämnen som har anknytning till reklam och marknadsföring.